PANIC BUTTON

Се чувствувате небезбедно? Тимот на Перпетуумобиле е за миг зад Вас! Со притискање на виртуелното копче Panic Button на Вашата апликација, дојавата пристигнува во Мониторинг центарот кој што, најнапред, Ве контактира преку Вашиот телефонски број за контакт и, според Вашите барања и потреби, реагира со конкретна и соодветна интервенција. Нашите Патролно-интервентни тимови работат 24/7, што значи дека Ви излегуваме во пресрет во секое време од денот, седум денови во неделата. Посетете ја http://panic-button.mk/ и одберете некои од предложените пакети кои ги нудиме како опција за користење..

Во секој пакет се наведени услугите кои што можете да ги добиете со избирање на соодветниот пакет. Притоа, имате можност да изберете еден од предложените пакети и да изберете за колкав период би сакале да ја користите услугата. За кој било пакет да се одлучите од предложените три под-пакети, го добивате истото ниво на премиум услуга.

Повеќе
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial