ТРЕЗОР

ЗОШТО ТРЕЗОР? “Трезор Груп” е прв и единствен центар за готовина во Македонија, чијашто основна дејност е подигање, чување, обработка и испорака на готовина од дневни промети на компании.Компанијата се стреми да биде партнер од доверба за своите клиенти, задоволувајќи ги нивните потреби на ефикасен, безбеден и брз начин и да отвора нови можности преку понуди на нови финансиски услуги, што се лесно достани. Работи посветено на тоа да биде една од најдобрите финансиски институции во нашата земја и регионот. Целта на компанијата е унапредување на банкарското работење со примена на техничко знаење уште од првиот ден, работата на искусниот персонал и современата технологија со цел континуиран квалитет.

Безбеден транспорт на готовина. Транспортот на дневниот промет од продажните места севрши со обезбедени возила, а го спроведуваат професионалци од компанијата “Перпетуумобиле”.

Обработка на готовина. Обработката на прометот се врши во обезбедени простории според највисоките стандарди забезбедност од страна на стручни лица сертифицирани од НБРМ. Машините што се користат за обработка се од реномиран производител, светски лидер за овој тип машини (Giesecke&Devrient, GMBH, Germany) и се сертифицирани од НБРМ.

Уплата на готовина. Процесот продолжува со брза уплата на износот од дневниот промет на вашите сметки во деловните банки. Се намалуваат трошоците за процесирање на дневниот промет и тој се чува во сеф со највисока безбедност и заштита.

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ • Доставување на готовина • Обработка наметални пари • Доставување на метални пари • Размена на пари од различен апоенски состав • Полнење на банкомати (АТМ) • Чување на вредносни пратки.

Повеќе
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial