Slide background

Клининг!

"Професионално, чисто и ефикасно!"

Нашата цел е вашата доверба, вашата безбедност наш успех.


Перпетуумобиле Клининг - Скопје е компанија за одржување на хигиена во деловни простории и објекти,која со своето неколку годишно искуство и професионалниот и стручен тим во својата област, ја остварува својата цел –обезбедување беспрекорна услуга при одржувањето на хигиената во секој домен.Секогаш подготвени за соработка и исполнување на сите потреби на клиентите, како и оставрување на нови и успешни партнерства и стекнувања нови задоволни клиенти.

Услуги

Нашата компанија ги нуди следните услуги од областа на хигиената:

Тековно одржување на хигиена
  • Секојдневно
  • Неделно
Генерално чистење
  • Машинско чистење на подна површина (тврди и меки подови)
  • Генерално чистење на деловен простор и објекти
  • Генерлано чистење по градежен зафат
  • Генерално чистење по повик
Чистење на прозори (достапни и недостапни), стакла и излози

Сертификати

*Системот за Управување со Здравје и Безбедност при работа и ги исполнува барањата на ISO 45001:2018во доменот на чистење на згради и останати објекти.

*Интегриран Систем за Управување и ги исполнува барањата на EN ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015 и PN-N-18001:2004 во доменот на чистење на згради и останати објекти.

Профил на супервајзерите

Со своето над 15 годишно искуство во областа на одржување на хигиена во објекти со големина и над 10 000 м2, ја пренесуваат професионалноста и организираноста во секој објект и до детали ја организираат работата на извршителите. Праксата и искуството при употреба на средства за хигиена, со сигурност го потврдуваат квалитетот и професионалноста на линијата Buzil,која е од почетокот на работењето, линија која Перпетуумобиле Клининг ја користи, без исклучоци.

Побарај Понуда сега!

Одговори ги прашањата за помалку од минута.

  • Полесно
  • Побрзо
  • Без обврска
Локација

Ве молиме внесете ја адреса на објектот

Квадратура

Колкава е квадратурата на просторот? (под + прозори)

Вид на материјал

Каков е видот на материјалот на површината што треба да се чисти

Ваши информации