За Нас

Нашата цел е вашата доверба, вашата безбедност наш успех.

Нашата цел е вашата доверба, вашата безбедност наш успех.

  • ПЕРПЕТУУМОБИЛЕ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ е специјализирана компанија, која зазема истакната позиција во индустријата за заштита и безбедност во Република Македонија. Во својата долгогодишна практика, компанијата успешно работи на домашниот и на странскиот пазар, применувајќи системи и услуги за превентивна заштита во функција на остварување на интересите и правата на клиентите.

  • Преку високософистицирани начини за заштита на семејството, домот, бизнисот, со оперативен систем и сервис од 24 ч. во денот, 365 дена во годината, ПЕРПЕТУУМОБИЛЕ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ е вистински избор за Вашата безбедност.

  • Доследни на нашата визија за воспоставување и почитување на високите светски стандарди во областа на обезбедувањето, ISO 9001, се позиционираме на пазарот како глобален лидер во областа на системите за безбедност и безбедносни услуги.

  • Со својата деловна политика, компанијата е насочена кон континуирано усовршување во техничко-организациска смисла преку постојано следење на светските технолошки иновации во соработка со реномирани деловни партнери. Денес портфолиото на ПЕРПЕТУУМОБИЛЕ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ го сочинуваат повеќе странски застапништва и ексклузивни партнерства, кои претставуваат светски брендови во областа на безбедноста.

Информации
Претставништва

Сертификати


Сертификат 1 Сертификат 2 Сертификат 3