Panic Button


Се чувствувате небезбедно? Тимот на Перпетуумобиле е за миг зад Вас! Со притискање на виртуелното копче Panic Button на Вашата апликација, дојавата пристигнува во Мониторинг центарот кој што, најнапред, Ве контактира преку Вашиот телефонски број за контакт и, според Вашите барања и потреби, реагира со конкретна и соодветна интервенција. Нашите Патролно-интервентни тимови работат 24/7, што значи дека Ви излегуваме во пресрет во секое време од денот, седум денови во неделата. Посетете ја Panic Button и одберете некои од предложените пакети кои ги нудиме како опција за користење..

Во секој пакет се наведени услугите кои што можете да ги добиете со избирање на соодветниот пакет. Притоа, имате можност да изберете еден од предложените пакети и да изберете за колкав период би сакале да ја користите услугата. За кој било пакет да се одлучите од предложените три под-пакети, го добивате истото ниво на премиум услуга.


Превземете ја апликацијата за Android овде
Превземете ја апликацијата за Apple овде


Информации
Претставништва